Skåde Rideklub

Rideklubben

Skåde Rideklub er mere end 30 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo. Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt.

Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne. Alle, der benytter Skåde Rideklubs faciliteter, skal være medlem af Skåde Rideklub.

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur. Skåde er medlem af Dansk Ride Forbund og er certificeret inden for organisation og sikkerhed.

Skåde Rideklub ledes af bestyrelsen. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling i marts. På generalforsamlingen vælges en række udvalgsformænd, og disse formænd finder selv medlemmer efter behov. Skåde Rideklub lejer sig ind i bygningerne og på området, som er ejet af ridefonden ”AROS”. Den daglige drift ledes af vores staldmester, som er ansat af Skåde Rideklub. Rideskolen ledes af vores rideskoleleder, som ligeledes er ansat af Skåde Rideklub.

Igennem vores medlemskab af Dansk Rideforbund har vi en fælles forsikring. Den enkelte rytter (også part-ryttere) er dog selv ansvarlig for at have tegnet en ansvars- og ulykkesforsikring.

Du kan finde mere information om Skåde Rideklub og vores aktiviteter - kig dig omkring på vores hjemmeside.