Hestene i elevskolen

Lotte

Lukas

Født i 2008, 145 cm. Han er rigtig sød og kan rides af alle. Uanset om du er helt nybegynder eller mere øvet, tilpasser han sig til rytteren.
Part: Anne Pedersen

Født 2009, 155 cm. Sød, udtryksfuld, udfordrende.
En hoppe som til tider kan være stædig men gerne vil have noget at lave. Giver dog altid en god og lærerig tur.
Part: Anna Nymand Lyngholm

Amadeus

Født 2006, 160 cm. Følsom, super rar og til tider frisk vallak. Trods størrelsen er han super rar, og giver altid en god tur. Kan godt virke frisk, men er nem at styre rundt.
Part: Line Kriegbaum Andersen

Brie

Født i 2006, 144 cm. Frisk, sød, til tider lidt drilagtig hoppe. En lille hoppe, som godt kan lide at lave noget, men som også til tider kan give sin rytter nogle udfordringer.
Part: Anna-Sofie Beltoft

Heartbeat

Født 2009, 155 cm. Frisk, opmærksom, super sød vallak. En hest, som gerne vil arbejde og have noget at lave. Kan til tider se nogle usynlige ting, men giver altid en god tur.
Part: 

Stardust

Født 2003, 144 cm. Super sød, børnevenlig og dejlig fremadgående hoppe. Trods alderen er det en pony, som gerne vil gøre sit bedste. Kan dog nogle gange drille lidt, hvis mn ikke lige er opmærksom
Part: Ellen Monrad Gaardsted

Kamma

Født i 2005, 168 cm. Sød, opmærksom og til tider doven hoppe. Dejlig sød hest, som tager tingene meget stille og rolig, kan dog godt kigge lidt, hvis man selv sidder og sover.
Part: 

Trille

Født 1998, 125 cm. Meget omgængelig, stille og rolig pony. Trille er en sød lille pony, som gerne tager tingene roligt, men også godt kan drille lidt. En pony, som elsker opmærksomhed og som aldrig siger nej til en strigletur.
Part: Milla Pedersen

Felix

Født 2002, 128 cm. Mega sød pony som kan rides af alle. Ikke den mest energiske, men en pony som tager tingene meget stille og roligt.
Part: Mille Hytting

Lille Claus

Født i 1998. 90 cm. Staldens mindste pony, som altid siger ja til en strigletur. Trods de små ben, kan han give de helt små en god tur, og ikke mindst lære dem, at heste er meget søde.
Part: 

Kavaler

Født i 2004, 169 cm. Han lever helt op til sit navn. Giver alle en god tur, er altid i godt humør og passer på sin rytter.
Part: Linda Raufort Halvorsen

Lucky

Født 2003, 145 cm. Lucky er god, som dagen er lang. Han er rolig, men vil gerne frem med den rutinerede rytter. Han er også en fantastisk turhest.
Part: Karen Christoffersen