Privatundervisning i spring og dressur

Spring og dressur ved Jimmi T. Sørensen

Jimmi T. Sørensen

Tirsdag og torsdag er der springning, hvor der arbejdes med henholdsvis gymnastikspringning, dressurspringning og banespringning. Tirsdag og torsdag inden springundervisningen er der mulighed for dressurundervisning.

I undervisningen er der mulighed for, at Jimmi kan sætte sig op på din hest og hjælpe dig med at få løst eventuelle ridemæssige problemer.

Jimmi tilbyder undervisning på alle niveauer, hvor der vil være fokus på hest og rytters evner, samspil og målsætning. Han går meget op i, at grundridningen er på plads, så både rytter og hest får de bedste betingelser for at udvikle sig.

Om Jimmi
Jimmi er uddannet berider i 1985 og har siden da deltaget og redet sig til sejre og placeringer i både spring og dressur på alle niveauer. Undervejs i sin karriere har Jimmi været fastansat som berider flere steder og herunder i perioden 1993-2005 på Skåde Ridecenter. Da Jimmi forlod Skåde, var det til fordel for opstart af hans egen og nuværende træningsstald i Overby ved Juelsminde. Her bor Jimmi sammen med sin kone Bodil og deres fælles datter Julie. Hele familien er i dag fuldtidsbeskæftiget med uddannelse, køb og salg af heste.

På det seneste har Jimmi gjort sig særligt positivt bemærket i sporten, i kraft af datteren Julie, der er oplært og i det daglige trænes af Jimmi. Julie har på trods af sine kun 17 år allerede et imponerende cv, der både tæller placeringer på pony og hest, nationalt og internationalt.

Jimmy kan træffes på tlf. 20854287

Exam. berider:
Jimmi T Sørensen
Overbyvej 18, 7130 Juelsminde
info@stald-jbj.dk

Dressur ved Søren Vallentin

Søren Vallentin blev allerede som 25-årig A-læremester i Dansk Ride Forbund. Han startede sin karriere som berider i Herning Rideklub, og han drev derefter i 20 år Sportsrideklubben Aalborg, Finstrupgaard, hvor han har uddannet adskillige beridere, heriblandt verdenskendte Andreas Helgstrand.
I årene 2006-2012 har Søren fungeret som chefberider på danmarks nationale hestesportscenter Vilhelmsborg i Aarhus.

Søren Vallentin er uddannet hos Hasse Hoffmann i Karlslunde, Arly Gundersen i Allerød og Børge Rasmussen i Kolding, og han er meget taknemmelig over for sine læremestre.

- Personligt var de vidt forskellige, fortæller Søren om sin læretid hos de tre læremestre: - Men én ting havde de tilfælles, og det er holdningen til uddannelsen af hest og rytter: Uden grundridning kommer man ingen vegne, korrekt uddannelse tager tid og der findes ingen genveje, understreger Søren.

Gennem tiden har han uddannet og solgt et stort antal heste til både ind- og udland. Senest har han uddannet dressurhesten Rubicon Ask til S-hest i dressur. Hesten red han til placeringer på landsplan, og den blev i 2006 solgt til USA.

Søren Vallentin underviser om mandagen og fredagen.

Søren kan træffes på mobil 2221 3861

Stald Vallentin
Nymarksvej 146
8340 Malling
Mail: vallentin@profibermail.dk