Varsling af prisstigning

Grundet situationen i Europa med stigende priser siden januar 2023, oplever vi som alle andre også en øgning i udgifterne i forbindelse med driften og pasning af hestene.


Vi er derfor nødsaget til at foretage en prisstigning på alle ydelser og aktiviteter på Skåde Rideklub, for at Klubben fortsat kan fungere.


Prisstigningerne vil ske samtidig for alle medlemmer i Skåde Rideklub. Prisen vil fremover være sammenlignelig med andre ride- og opstaldningstilbud i området, og vil være gældende fra den 1. Juli 2023. Elever og parter i rideskolen vil først opleve denne prisstigning d. 1. august 2023, da elevhestene holder sommerferie og elevskolen er lukket.

Skåde rideklub vil løbende holde nært øje med prisudviklingen. Hvis den økonomiske situationen i Europa ændre sig og priserne på drift og pasning af hestene falder, vil priserne justeres derefter.


Vi ved, at det vil få konsekvenser for nogle, som måske ikke længere har råd til deres ridetilbud. Hvis I er nødsaget til at afmelde jer et hold, så husk fristen for opsigelse er inden løbende måned (Inden d. 1 juni 2023).


Med venlig hilsen

Skåde Rideklub


(22. maj 2023)